Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 14. март 2019.

Stiže Honor 10i sa trostrukom zadnjom kamerom i 32 MP selfie kamerom


Huawei-jev podbrend Honor sprema još jednog člana Honor 10 serije pametnih telefona. Dizajnom sličan Honor 10 Lite modelu, novi pametni telefon ističe se po svojoj trostrukoj zadnjoj kameri te bi trebao da dobije ime Honor 10i. Ova informacija kao i fotografije navodnog uređaja stižu od ruske internetske stranice Hi-Tech (hi.tech.mail.ru).

Honor 10i sadržaće 6,2-inčni FHD+ IPS LCD ekran, Kirin 710 čip, 4 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Fotografsk-a komponenta sastoji se od spomenute trostruke zadnje kamere koja se bazira na jednom 24-megapikselnom, jednom 8-megapikselnom i jednom 2-megapikselnom senzoru. S prednje se strane nalazi selfie kamera sa 32-megapikselnim senzorom.

Kapacitet baterije nije poznat, ali ugrađena baterija podržavaće brzo punjenje. Za sada nema informacija kada bi se ovaj pametni telefon mogao pojaviti na tržištu.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |