Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 20. март 2019.

Traeger predstavio nove pametne roštilje sa WiFi povezivanjem


Leto i lepo vreme su nam iz dana u dan sve bliže, što može značiti samo jedno - vreme je da počnemo planirati izlete sa prijateljima i poneki roštilj. A obzirom da živimo u 2019., taj roštilj bi komotno mogao da bude i pametan.

Naime, kompanija Traeger je nedavno predstavila novu liniju svojih roštilja sa tzv. WiFire tehnologijom, koja zapravo podrazumeva integrisanu podršku za WiFi. Zahvaljujući istoj, korisnici svoje roštilje mogu kontrolisati i nadgledati putem posebne mobilne aplikacije.

Osim toga, novi Traeger roštilji mogu primati i recepte poslate iz navedene aplikacije, što bi dežurnim roštiljdžijama trebalo da olakša pripremu nekih novih jela, sa tim da će vam za korišćenje WiFi funkcija, ali i potpalu peleta, trebati pristup utičnici za struju.

Nova serija "pametnih" Traeger roštilja uključuje 6 modela različitih dimenzija i dodatnih funkcija, čije cene će se kretati od 799, pa sve do 2.000 američkih dolara.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |