Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 10. март 2019.

Windows 10 se sada nalazi na 800 miliona uređaja


Microsoft se na svojim službenim stranicama pohvalio kako se njihov operativni sistem Windows 10 sada nalazi na 800 miliona uređaja u celom svetu.

Na proleće prošle godine objavljena je informacija kako se Windows 10 nalazi na 700 miliona uređaja. Treba naglasiti kako je kompanija iz Redmonda još 2015. godine postavila cilj od 1 milijarde korisnika operativnog sistema Windows 10 koji je trebao da bude dostignut kroz dve do tri godine.

U međuvremenu dogodio se krah Windows 10 Mobile operativnog sistema, ali Microsoft je sada ipak na putu prema navedenom broju putem desktop uređaja, laptopova i tablet uređaja.

Potpredsednik Microsoft-ovog odeljenja Modern Life & Devices (jedan od dva odela koji su zaduženi za Windows 10), Yusuf Mehdi, ističe kako je procenat zadovoljstva korisnika Windows 10 sistemom, najveći procenat zadovoljstva za bilo koju od dosadašnjih verzija Windows-a.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |