Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 1. април 2019.

Google Photos na Android uređaje donosi automatsko uređivanje fotografija dokumenata


Google-ova usluga za skladištenje i razmenu fotografija Google Photos dobila je novu opciju što se tiče verzije servisa za Android uređaje. Spomenuta nova opcija namenjena je korisnicima koji Google Photos koriste za skladištenje snimaka različitih dokumenata i računa.

Korisnici su do sada takvu vrstu fotografija morali sami ručno da uređuju koristeći priložene alate, ali sada je Google omogućio praktično automatsko cropovanje fotografija dokumenata i računa.

Korisnicima je sada na raspolaganju opcija "Crop & adjust" nakon čijeg aktiviranja dolazi do automatskog cropovanja fotografija dokumenata i računa uklanjanjem pozadine i uređivanjem ivica oko dokumenata, što su radnje koje korisnik do sada morao raditi sam pomoću priloženih alata, kako je već napomenuto.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |