Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 25. април 2019.

iPhone 5G stiže sledeće godine, Apple će čipove nabavljati od Qualcomm-a i Samsung-a


Nakon što je zbog problema sa poštivanjem rokova isporuke Intel odustao od posla sa 5G modemima za pametne telefone, Apple se našao u situaciji da se dogovori sa Qualcomm-om, sa kojim je inače paralelno okončao i dugogodišnji sudski spor.
Dve kompanije sklopile su novi sporazum o snadbevanju Apple-ovih uređaja Qualcomm-ovim 5G modemima, no sada poznati analitičar Ming-Chi Kuo sugeriše kako je u igri još i Samsung.

S obzirom da su pregovori navodno još uvek u toku, ovo sada baca novo svetlo na rokove isporuka i ugradnju modema u 5G uređaje, pa tako Kuo sugeriše je ipak veća verovatnost da ćemo prvi 5G iPhone ugledati tek sledeće godine.

Ovo zapravo i ne bi trebao da bude veliki problem, budući da 5G mreže ove godine tek poču sa radom, a njihova šira primena i prihvaćanje od strane kritične maske korisnika očekuje se upravo sledeće godine.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |