Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 26. април 2019.

LG zatvara fabriku u Južnoj Koreji

LG-jevo odeljenje za mobilne uređaje već se duže vreme nalazi u problemima. U želji da što uspešnije reši probleme u odeljenju koje utiče na poslovanje kompanije kao celine, južnokorejska kompanija primenitće novo rešenje, štednju.
Prema pisanju Reuters-a, koji prenosi informacije lokalnih južnokorejskih medija, plan LG-ja je u sledećih godinu dana ugasiti proizvodnju svojih pametnih telefona u Južnoj Koreji te preseliti proizvodnju u pogone smeštene u Vijetnamu.

Zatvara se postrojenje u Pyeongtaeku (južno od glavnog grada Seoula), a proizvodnja se seli u Hai Phong (mesto na severu Vijetnama gde su smeštene druge LG-jeve fabrike).

Fabrika koja će biti zatvorena do sada je proizvodila LG-jeve pametne telefone iz premium segmenta te je bila zaslužna za 10 do 20% ukupno proizvedenih LG-jevih pametnih telefona.

Osim u Južnoj Koreji LG ima fabrike za proizvodnju pametnih telefona u Kini, Vijetnamu, Brazilu i Indiji.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |