Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 2. април 2019.

Na YouTube otpada čak 37% mobilnog saobraćaja


Kompanija Sandvine predstavila je istraživanje koje se bavi odnosom mobilnih aplikacija i mrežnog saobraćaja ostvarenog putem mobilnih uređaja (downstream saobraćaj).
Google-ov YouTube zaslužan je za većinu registrovanog saobraćaja te ima udeo od 37% u ukupnom registrovanom saobraćaju. Na dalekom drugom mestu nalazi se Facebook sa udelom od 8,4%, dok se na trećem mestu nalazi Snapchat sa udelom od 8,3%. Instagram ima udeo od 5,7%, dok na samo surfovanje Internetom otpada 4,6% udela.

WhatsApp ostvaruje udeo od 3,7%, Facebook Video ostvaruje udeo od 2,5% u ukupnom saobraćaju, nakon čega sledi Netflix sa udelom od 2,4%, a tu je i Apple-ov App Store sa udelom od 2,1% te Google-ov Google Play sa udelom od 1,9%. Kategorija Ostali ostvaruje udeo od 23,4%.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |