Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 19. април 2019.

Pirati pogledali Game of Thrones 54 miliona puta u prva 24 sata


Poslednja sezona Igre prestolja počela je sa emitovanjem ovoga vikenda, a već prema običaju ova serija privukla je mnogo gledalaca ali i gotovo tri puta više – pirata. Prvu dugo očekivanu epizodu 8. sezone na HBO-u je u nedelju pogledalo 17,4 miliona ljudi na svim platformama, uključujući linearni TV program i streaming. Ovaj broj gledalaca premašio je 16,1 miliona koji su gledali prvu epizodu 7. sezone.

Ali, ova epizoda GoT-a zainteresovala je i mnogo više onih koji nisu spremni platiti HBO-u za gledanje serije. Analitičarska kuća MUSO koja prati trendove na piratskom tržištu zabeležila je preko 54 miliona preuzimanja iste u prva 24 sata od objave.

Najčešće se Igra prestolja ilegalno gledala na piratskim streaming servisima (76,6%), s weba je preuzeta u 12,2% slučajeva, dok je nešto više od 10% celokupnog piraterizovanja obavljeno putem torrenta.

Najveći broj ilegalnih preuzimanja i gledanja zabeležen je u Indiji (10 miliona), a slede je Kina, SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo i Nigerija. U prvih deset zemalja čiji pirati su najviše zainteresovani za Igru prestolja smestile su se još Iran, Kenija, Francuska, Kanada i Australija.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |