Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 8. април 2019.

Povlače se Facebook i Messenger Windows Phone aplikacije


Za onih par korisnika koji i dalje iz nekog razloga koriste ugaslu platformu Windows Phone biće korisna informacija kako se Facebook odlučio na službeno povlačenje svojih Windows 10 Mobile aplikacija Facebook i Facebook Messenger.

Službeno povlačenje ovih aplikacija zakazano je za 30. april ove godine, a ista sudbina očekuje i Instagram Windows 10 Phone aplikaciju koja se povlači isti dan kao i dve prethodno spomenute aplikacije.

U budućnosti, Facebook-ovi developeri će se što se tiče mobilnih platformi koncentrisati na Android i iOS. Treba napomenuti da u decembru i sam Microsoft ukida svoju službenu podršku za Windows 10 Mobile, što znači da više neće biti dostupne nove bezbednosne zakrpe te se preporučuje prelazak na Android i iOS platforme.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |