Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 20. април 2019.

Stigao Noćni mod snimanja na Galaxy S10


Samsung je prošle nedelje izdao softversku nadogradnju kojom je poboljšao performanse ultrazvučnog čitača otisaka prstiju na podržanim telefonima iz serije Galaxy S10. Sada nedelju dana kasnije, stiže još jedna nadgradnja koja povećava mogućnosti kamera aplikacije.

Reč je dakako o najavljenom Night Modu koji korisnicima olakšava fotografiranje u uslovima slabijeg osvetljenja. Navedena opcija nije potpuno nova, postojala je i ranije pod nazivom Bright Night, ali ona se uključivala isključivo automatski, kada bi uređaj zaključio da je istu potrebno uključiti.



Od sada, odnosno od instalacije nove verzije OS-a, Bright Night je dobio zasebno mesto u kamera aplikaciji i moguće ga je uključiti proizvoljno, kad god to korisnik poželi. Novo-stara funkcija dobila je novi, skraćeni naziv – Night. Lokaciono je smešten između ostalih modova – Food, Instagram, Panorama i dr.

Nadogradnja je teška 205.18 MB i najpre je bila dostupna korisnicima iz Švajcarske, ali, polako postaje dostupna i korisnicima iz drugih zemalja. Uz Night mod, nadogradnja donosi i najnovije bezbednosne zakrpe za april 2019 i stabilniji rad Wi-Fi-ja.


Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |