Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 9. април 2019.

Stiže Honor 20 Pro sa Sony-jevim IMX600 senzorom


Kompanija Honor krajem prošle godine u prodaju je pustila pametni telefon Honor View 20, koji se u prvih mesec dana prodao u 1,5 miliona primeraka. Prema glasinama koje stižu iz Kine, fiijala kompanije Huawei predstavlja malo unapređenu verziju ovog telefona koja bi u prodaju trebala da stigne već 25. aprila kao Honor 20 Pro.

Ono po čemu bi se novi mobilni uređaj trebao isticati je Sony-jev IMX600 senzor koji sadrže i Huawei-jevi ovogodišnji flagship pametni telefoni. Sa zadnje strane Honor 20 Pro bi imao trostruku kameru (jedna kamera s 40-megapikselnim senzorom, u kombinaciji sa 20-megapikselnom širokougaonom kamerom i jednom 8-megapikselnom telephoto kamerom te 3x optičkim zumiranjem).

Izvor iz Kine spominje i 6,1-inčni OLED ekran koji sadrži senzor otisaka prstiju smešten ispod ekrana (prvi takav Honor-ov uređaj koji će se prodavati izvan Kine s obzirom da se Honor Magic 2 prodaje samo na matičnom tržištu). Čip je HiSilicon Kirin 980 (isti čip sadrže Huawei P30 i Huawei P30 Pro), a korisnicima će biti na raspolaganju od 6 do 8 GB RAM-a te od 128 do 256 GB interne memorije za skladištenje podataka.

Spominju se i Gaming+ Link, Link Turbo, CPU Turbo i GPU Turbo opcije. Kao preporučena cena za ovaj mobilni uređaj spominje se iznos od oko 450 evra.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |