Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 2. април 2019.

U Huawei-ju predviđaju da će do 2021. godine polovina njihovih telefona imati savitljivi ekran


U Huawei-ju definitivno veruju u uspeh uređaja sa savitljivim ekranima. Naime, izvršni direktor Huawei-jeve Consumer Business grupe Richard Yu u intervjuu GSMAreni izjavio je da bi udeo takvih uređaja do 2021. godine u njihovim isporukama mogao učestvovati i sa 50%.
Huawei je pre mesec dana u Barseloni predstavio prvi takav uređaj – Huawei Mate X, a prema priznanju kompanije, on je realno skup. Upravo zato smatraju da će tehnologija daljnjim razvojem postati pristupačnija, što će za izravnu posledicu imati i pojeftinjenje samih uređaja.



Tako bismo pored aktuelnih smartfona uskoro na raspolaganju mogli imati i široki spektar savitljivih, od najskupljih pa sve do onih sa cenom pristupačnom prosečnom korisniku.

Hoće li se ove prognoze na kraju ostvariti, ostaje da vidimo.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |