Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 3. април 2019.

Windows 10 sve više raste, Windows 7 pada


Prema istraživanju analitičke kuće NetMarketShare za mesec mart, Windows 10 značajno ubrzava povećanje svog tržišnog udela. Tako je u odnosu na mesec februar, Windows 10 povećao svoj udeo čak za 3,32%, ili ukupno 43,62%, što je svakako dobra vest za Microsoft, koji već duže vreme ima problema sa ubeđivanjem korisnika da pređu sa Windows 7 na Windows 10.
U istom spomenutom periodu, Windows 7 je zabeležio pad na 36,52%, što čini razliku preko 7 posto u korist novijeg Microsoft-ovog operativnog sistema. Takođe, bržem prelasku trebalo bi pomoći i približavanje prestanka podrške za Windows 7 koje je najavljeno za januar sledeće godine, a uskoro se očekuje i Windows 10 update (April 2019 Update) koji bi još više trebao pojačati prihvaćenost aktuelnog OS-a.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |