Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 27. април 2019.

Zvanično stigao Dark Mode za Chrome


Početkom godine saznalo se kako Google razvija Dark Mode opciju za Chrome. Koji mesec kasnije, ista je primijećena u beta verziji Chrome-a 74, da bi krajem aprila, Dark Mode i službeno postao deo novog Chrome-a.
Svim korisnicima koji na svojim računarima imaju instaliran Windows 10 i uključenu tamnu temu po nadogradnji Chromea na verziju 74.0.3729.108, isti će automatski prebaciti korisnički interfejs, menije i Downloads u tamni način rada. Od ovoga će najviše koristiti imati oni korisnici koji vole da surfuju u tamnijim prostorima, odnosno noću.

Osim Dark Modea Google je sa novom verzijom Chrome-a ujedno i isporučio ispravke uočenih bugova te ostala poboljšanja. Google navodi kako Chrome 74 donosi 39 bezbednosnih ispravki od kojih su za neke njihovim pronalazačima isplatili i do 3.000 USD.

Što se poboljšanja tiče, Chrome 74 sada onemogućava animacije koje kod dela korisnika mogu da izazovu vrtoglavicu i mučninu. Detaljan popis novosti u Chrome-u 74 možete proučiti na Google-ovom blogu.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |