Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 23. мај 2019.

Firefox 67 je brži i donosi bolju optimizaciju tabova


Mozillin internet browser Firefox 67 donosi poboljšanja u brzinama učitavanja internet stranica i optimizaciju kod upotrebe tabova (kartica) u smislu uštede RAM-a.

Novi Firefox ubrzava učitavanje nekih skripti koje koriste stranice kao što su Amazon i Google za između 40 i 80%, što znači da se i same internet stranice učitavaju brže.

Takođe, donosi i novi poboljšani sistem upravljanja tabovima (karticama) koji uključuje suspenziju tabova koji nisu dugo korišteni ukoliko korisnik na svom uređaju ima samo 400 MB slobodnog RAM-a.

Još jedna novina je puno brže prvo pokretanje Firefox-a čak i u slučajevima kada su instalirani add-onovi, a tu su i poboljšane mogućnosti za kontrolu privatnosti i zaštite sigurnosti korisnika od pretnji kao što je rudarenje kriptovaluta.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |