Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 24. мај 2019.

Google napustila tri inženjera zadužena za dizajn čipova


Projekat razvoja sopstvenih čipova u Google-u čini se nalazi se u određenim problemima koji su kulminirali odlaskom tri ključna inženjera iz tog odeljenja. Prema portalu The Information, Google-ovo odeljenje za čipove su napustili Vinod Chamarty (prethodno radio u Qualcomm-u), te bivši zaposleni Apple-a, Manu Gulati i John Bruno.

Trojac je radio na dizajnu koprocesora za specifičnu namenu, a sam Google u zadnje vreme pojačava napore na osnaživanju sopstvenog odeljenja za dizajn računarskih čipova, te reguliše inženjer iz Nvidije, Qualcomm-a, Intel-a i Broadcom-a.

Otvoren je i novi centar za istraživanje u Bangaloreu koji bi u budućnosti trebao imati oko 80 zaposlenih.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |