Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 1. мај 2019.

Honor 20 Pro imaće periskopsku zoom kameru


Honor je već objavio da će 21. maja u Londonu predstaviti novi top model, a prema najavama i glasinama, moglo se zaključiti da će doneti četiri kamere. Sada saznajemo da se radi o modelu Honor 20 Pro čiji će sistem kamera imati periskopski zoom, kao kod modela Huawei P30 Pro.

Isto tako je procureo i službeni render ovog uređaha koji potvrđuje konfiguraciju četiri kamere u skladu sa onom na sestrinskom Huawei modelu. Koliko će optičko povećanje ovde tačno iznositi, za sada nije poznato, ali možemo pretpostaviti da će biti 5x optički i 10x hibridno, odnosno do 50x digitalno.

Ono što bi potencijalnim kupcima ovde moglo da bude zanimljivo je verovatno još povoljnija cena od Huawei-ja. Ostali detalji o uređaju još nisu poznati, osim da će doći i u crvenoj moji sa posebnom oznakom Moschino.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |