Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 2. мај 2019.

Na leto kraj podrške za određene BlackBerry-jeve Android aplikacije


Nakon što je već odlučilo da službeno zatvori svoj servis za bezbednu razmenu poruka BBM u verziji za obične korisnike (31. maja), BlackBerry će ugasiti još poneku svoju Android aplikaciju.

Naime od 30. juna prestaje službena podrška za četiri BlackBerry-jeve aplikacije. To su Productivity Tab, Power Center, Notable i Device Search.

Productivity Tab pruža brz pristup kontaktima, kalendaru, aktivnostima te primljenoj elektronskoj pošti. Power Center pomaže u optimizaciji uređaja i na njemu instaliranih aplikacija. Notable korisnicima omogućava stvaranje, deljenje i modifikaciju sadržaja sa naglaskom na onaj stvoren crtanjem prstima i rukama po ekranu a ne tastaturom. Na kraju tu je i Device Search, opcija koja korisnicima omogućava brzo pretraživanje informacija o samom pametnom telefonu.

Kraj podrške za ove uređaje znači da BlackBerry nakon 30. juna više neće izdavati nove verzije ovih aplikacija, neće izdavati bezbednosne zakrpe za njih te neće pružati korisničku podršku vezanu za eventualne probleme koji mogu nastati upotrebom ovih aplikacija.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |