Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 31. мај 2019.

Ovako bi trebao da izgleda Samsung Galaxy Note 10?


Da odmah eliminišemo sve nedoumice, ne radi se o renderu koji je procureo, već o CAD crtežu izrađenom na temelju dostupnih informacija. Ako je većina dosadašnjih glasina tačna, Samsung Galaxy Note 10 bi mogao da izgleda otprilike ovako, dakle sledeći dizajnerske smernice Galaxy-ja S10.

Ipak, selfie kamera bi mogla da bude smeštena u sredini vrha ekrana, dakle simetrično, za razliku od postojećih rešenja na Galaxy-ju S10, S10+ i S10e. Za sada nije poznato hoće li biti samo jedna ili dve selfie kamere, ali to može da zavisi i od modela. Imajući u vidu nagađanja, u igri su dva modela – Note 10 i Note 10 Pro, koji će se razlikovati dimenzijama i veličinom ekrana.

Pokretačka grupa će sasvim sigurno biti preuzeta sa aktuelnih S10 modela, kao i sistem zadnjih kamera. Postoje izvesne spekulacije da bi Note 10 mogao da dobije i četvrtu kameru, odnosno TOF senzor, a s obzirom na predstavljene nove PD čipove, u novom Samsung-u bismo napokon mogli ugledati i brže brzo punjenje, koje na aktuelnim modelima debelo zaostaje za konkurencijom.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |