Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 29. мај 2019.

Samsung Galaxy Fold je još jednom odložen


Samsung Galaxy Fold, jedan od prvih uređaja sa savitljivim ekranom, trebao je u prodaju da krene krajem aprila, ali problemi su nastupili kad su odabrani recenzenti amaterski odlepili foliju koja je ekran držala na okupu, zamenivši je za klasičnu zaštitnu foliju.
Istini za volju, deo krivice leži i na Samsung-u, jer je foliju odmah mogao da „uvuče“ ispod ivica kućišta kako korisnike ne bi doveo u zabludu, što je prema zadnjim informacijama prenetim od strane korejskih na kraju medija i učinio. Pre dve nedelje je objavljeno da je problem generalno rešen i da Galaxy Fold uskoro kreće u prodaju.

Ali ipak, najnovije informacije koje stižu iz Samsung-ovog izbornog stožera sugerišu da početak prodaje ipak nije tako blizu, te da će biti naknadno objavljen.

Početkom sledećeg meseca u prodaji bi se trebao pojaviti i drugi savitljivi smartfon – Huawei Mate X, koji nikako ne bi trebao da bude zahvaćen novom eskalacijom trgovinskog rata između SAD i Kine, budući da će svi postojeći, ali i uređaji koji budu predstavljeni u sledeća tri meseca, nastaviti da dobijaju nadogradnje i koriste Google-ov softver bez obzira na konačni ishod, za kojeg se već sada pretpostavlja da će biti predmet dogovora.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |