Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 13. мај 2019.

Windows 10 nalazi se na 825 miliona uređaja


U martu na našim smo stranicama preneli informaciju kako je Microsoft-ov operativni sistem Windows 10 instaliran na 800 miliona uređaja.
Za vreme ovogodišnje Build konferencije, internet stranica Thurrott.com dobila je informacije o novim brojkama što se tiče tog operativnog sistema. U odnosu na mart sada se spominje brojka od oko 825 miliona uređaja.

Specificira se i broj korisnika pojedinih Microsoft-ovih aplikacija za mobilne uređaje. Internet browser Edge u verziji za Android i iOS uređaje preuzet je 4,5 miliona puta, SwiftKey ima 159 miliona aktivnih korisnika, dok je Microsoft Launcher preuzet četiri miliona puta.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |