Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 21. мај 2019.

Xiaomi Mi Mix 4 biće prava zver?


Xiaomi će ove godine predstaviti novog člana Mi Mix porodice – telefon Mi Mix 4. Ovih dana na Internetu su se pojavile i detaljnije specifikacije koje se mogu gledati na dvostruki način – kao najavu totalne zveri ili kao na običnu patku osobe sa viškom slobodnog vremena.
Naime, prema objavljenim specifikacijama Mi Mix 4 bi trebao da bude prava zver koja bi konkurenciju mogla da ostavi za sobom ili ju naterati na izmenu specifikacija vlastitih flagshipa. Prvo što upada u oči jest enormna količina radne i data memorije, koja je pre pogodna za računar nego za telefon. Radi se o 16 GB RAM-a i čitavom terabajtu UFS 3.1 interne memorije.

Izvor navodi kako Xiaomi namerava pokazati zube konkurenciji i kamerom, od čega će barem jedna imati senzor rezolucije 64 MP. Na fotografiji se može videti i ocena od strane DxOMark-a, a koja iznosi 115 bodova. Mi Mix 4 trebao bi imati i AMOLED ekran rezolucije 2K kojemu bi uz podršku za HDR10+ jedna od odlika trebala da bude i osvežavanje od 120 Hz.



Za kraj je ostalo spomenuti samo bateriju čiji će kapacitet biti 4.500 mAh. Ništa impresivno reklo bi se, na tržištu ima i mobitela čije baterije imaju i veći kapacitet. Da, ali Mi Mix 4 bi trebao podržavati i munjevito 100W punjenje, što baš i nije odlika koju svi telefoni imaju.

Pokretački čip je sa druge strane očekivan i primeren jednom budućem flagshipu – Snapdragon 855 koji se već nalazi u mnogim drugim telefonima, drugih proizvođača. Budući je izvor bio realan oko izbora SoC-a, postoji mogućnost kako je i ostatak specifikacija tačan. Ali reda radi, sve navedeno uzmite sa malom rezervom, barem dok Xiaomi sve ne potvrdi ili ne opovrgne.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |