Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 30. мај 2019.

Xiaomi predstavio i jeftini Redmi 7A sa baterijom od 4000 mAh


Xiaomi je predstavio novu Redmi K20 seriju pametnih telefona, laptop RedmiBook 14, ali i još jedan pametni telefon koji se smestio u budžetsku klasu uređaja.
Srce pametnog telefona Redmi 7A je Qualcomm-ov Snapdragon 439 čip, a prisutan je 5,45-inčni ekran sa HD+ rezolucijom u 18:9 klasičnog dizajna bez notcha. Sa zadnje strane nalazi se jedna 13-megapikselna kamera, a sa prednje klasična 5-megapikselna selfie kamera.

Korisnicima je dostupno 16 odnosno 32 GB interne memorije za skladištenje podataka, ulaz za microSD kartice, 3,5-milimetarski ulaz za slušalice te podršku za Bluetooth 5.0. Vredi posebno izdvojiti i bateriju sa kapacitetom od 4000 mAh sa 10 W punjenjem.

Redmi 7A dolazi na tržište u plavoj i crnoj boji sa cenom od 80 američkih dolara za model sa 16 GB interne memorije i 86 američkih dolara za model sa 32 GB interne memorije. Na globalnom tržištu očekuje se u sledećim mesecima i dolazi sa operativnim sistemom Android 9.0 Pie.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |