Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 5. јун 2019.

Apple WatchOS 6 donosi prodavnicu aplikacija i gomilu novih opcija


Na jučerašnjem Apple WWDC događaju predstavljene su softverske novotarije koje će dobiti šesta verzija Watch OS-a. Pored novih lica sata, najveća novost je skoro pokretanje posebne prodavnice aplikacija za Apple Watch, što bi potencijalno moglo da smanji potrebu za paralelnim korišćenjem iPhone-a. Aplikaciju će po uzoru na Google Play uređivati Apple editori, pa će izbor verovatno biti kvalitetan.
Osveženje je doživela i Health aplikacija, odnosno njena nova opcija Activity Trends putem koje će korisnici sata moći pratiti 9 parametara i ta merenja upoređivati sa merenjima do 90 dana ili pak jednu godinu unazad. Takođe je unutar aplikacije dodata i opcija za praćenje menstrualnog ciklusa, odnosno Cycle tracker, koja bi vam uz praćenje ciklusa mogla pomoći preciznije odrediti kada ste u fazi ovulacije. Naravno, ova opcija radi najbolje ukoliko ste ženskog pola.

Beleške će se na novoj verziji OS-a snimati putem glasa, a napokon dolazi i kalkulator sa opcijom za deljenje napojnica koja definitivno neće zaživeti na ovim prostorima. Interesantna je i aplikacija za merenje glasnoće koja će vas upozoriti na bučno okružje koje bi vam moglo eventualno oštetiti sluh. Apple je posebno istaknuo da sat neće snimati sve i svašta te celo vreme i da neće isto skladištiti na Apple Watch ili Apple nalog.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |