Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 1. јун 2019.

Galaxy Note 10 navodno bez dugmića i 3.5mm audio jacka


Sveže glasine iz Samsung-ovog tabora nekima se neće svideti. Njihov Galaxy Note 10 navodno stiže bez klasičnih fizičkih dugmića i 3.5mm audio izlaza.

Juče smo videli prve rendere Galaxy-a Note 10 nastale prema dotad raspoloživim informacijama, ali sada se pojavljuju i neki novi detalji.

Naime, neslužbeno se saznaje da bi Galaxy Note 10 mogao da ima tipke nalik na one kakve je ponudio HTC U12+. Ukratko, reč je o kapacitivnim tipkama na okviru.

Obožavaoci tradicionalnog 3.5mm audio izlaza za slušalice, sigurno bi razočarao izostanak istog, a najavljuje ga isti izvor.

Nemojte zaboraviti da se ovde radi o neslužbenim informacijama odnosno glasinama pa još ima nade da tako i ne bude.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |