Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 14. јун 2019.

Google sam otkrio izgled Pixel 4 telefona


Google-u je očito smučilo da gleda puste rendere Pixel-a 4 pa su samo na Twitter-u objavili službeni render kojim potvrđuju novi dizajn. Evo kako će izgledati.

Već se neko vreme šuška kako će Pixel 4, koji stiže ove jeseni biti jako nalik na iPhone XI iz suparničkog tabora. Do sada su u oba slučaja objavljivani renderi oba uređaja sa četvrtastim modulom kamere na leđima.

To je sada potvrdio i sam Google na službenom Twitter profilu uz teaser "Wait ‘til you see what it can do,". Pritom veroatno aludiraju na novu kameru, kojom će valjda nadmašiti vrhunsku kameru Pixel-a 3.

Ovaj render potvrđuje tri oka na leđima, a koje će im biti funkcije za sada možemo samo nagađati. Hoće li uz glavnu kameru, Pixel 4 imati i širokougaonu ili telefoto solčivo, ostaje nam da saznamo u mesecima koji predstoje.

Bude li kao prošle godine, nećemo morati dugo da čekamo.

Well, since there seems to be some interest, here you go! Wait 'til you see what it can do. #Pixel4 pic.twitter.com/RnpTNZXEI1

— Made by Google (@madebygoogle) 12 June 2019



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |