Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 16. јун 2019.

HTC oživljava svoju liniju Wildfire telefona


Tajvanska kompanija HTC već dugo vremena jedva egzistira na tržištu mobilnih uređaja, ali i dalje nastavlja sa koracima kojima bi eventualno poboljšala prodaju svojih uređaja.

Jedan od tih koraka je oživljavanje njihova WildFire branda, prema pisanju ruske internet stranice Mobil Telefon odobreno je 10 različitih pametnih telefona koji nose upravo to ime. To su Wildfire E, Wildfire E Plus, Wildfire E1, Wildfire E1 Plus, Wildfire E2, Wildfire E2 Plus, Wildfire E3, Wildfire E3 Plus, Wildfire R i Wildfire R Plus.

HTC je ovaj brend koristio za svoje Wildfire i Wildfire S mobilne uređaje tokom 2010. i 2011. godine. Iako su novi uređaji pod Wildfire brendom za sada još nema službene potvrde kako će se ti uređaji zaista pojaviti na tržištu.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |