Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 20. јун 2019.

Huawei obećava povrat novca ako Google aplikacije prestanu da funkcionišu


Huawei svim silama pokušava da zaustavi pad prodaje uzrokovan situacijom sa Google-om. Tako sada stižu vesti kako na nekim tržištima nude 100% povrat novca u slučaju da Google aplikacije prestanu da funkcionišu.

Koliko god puta bilo istaknuto da se nezavisno o razvoju situacije za aktuelne telefone na tržištu u biti ništa neće menjati, Huawei-u je očito teško u to uveriti potencijalne kupce. Tome svedoči i oštar pad prodaje Huawei telefona unazad mesec dana.

Stoga na primer na Filipinima sad nude garancije da će ukoliko Google aplikacije prestanu da funkcionišu, vratiti 100% novca. To će tamo važiti za sve uređaje mlađe od 2 godine.

Šanse da će se to i dogoditi su nikakve pa bi im takav oblik promocije možda pomogao i novim našim nepoverljivim prostorima.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |