Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 5. јун 2019.

Huawei počinje da pušta EMUI 9 i na starije uređaje


Iz Huawei-ja javljaju da su počeli da puštaju nadogradnju na novi EMUI 9 za još jednu seriju nešto starijih uređaja. Radi se o modelima Huawei Mate 10, Huawei Mate 9, Huawei Mate RS, Huawei Mate 20 Lite, Huawei P20, Huawei P10 i Huawei Nova 3.
Kao što smo već ranije pisali, EMUI 9.0 na Huawei uređaje donosi integraciju u kernel Android-a, što samo po sebi osetno ubrzava interfejs i otvaranje aplikacija. Nadogradnja bi uskoro trebala da bude dostupna svima, a ako vam još nije stigla, njenu dostupnost možete proveriti u podešavanjima.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |