Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 8. јун 2019.

Huawei telefoni će dolaziti bez Facebook-a, Instagram-a i WhatsApp-a


Facebook više neće dozvoliti Huawei-ju predinstaliranje njegovih aplikacija, odnosno Facebook-a, Messenger-a, Instagram-a i WhatsApp-a na buduće uređaje kineskog proizvođača.

Ovo je najnoviji udarac američkih kompanija na kinesku kompaniju, ali treba naglasiti da će se ovo (isto kao u slučaju Google-a), odnositi samo na one uređaje koji tek trebaju da izađu, što znači da ćete sve postojeće telefone i one koje sad možete kupiti u prodavnicama, dobijati sa svim predinstaliranim aplikacijama koje će se uredno nadograđivati, jer su Google i Facebook to dužni da čine temeljem ranije potpisanih ugovora sa Huawei-jem.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |