Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 26. јун 2019.

iOS 13 Public Beta je dostupan za preuzimanje i instaliranje


Vlasnici Apple-ovih uređaja, odnosno barem oni koji su se prijavili u Beta program, sada mogu da isprobaju prve Public Beta verzije operativnih sistema iOS 13, iPadOS i macOS Catalina.

Ukoliko želite istraživati i nadograditi svoje uređaje na prvu javnu betu, otiđite na Apple-ove stranice i prijavite se u Beta program. Imajte na umu da se radi o beta verziji softvera, dakle onoj koja nije ni konačna ni potpuno stabilna, tako je pre nadogradnje svakako pametno napraviti backup kako biste u slučaju da nešto krene po zlu, sistem mogli vratiti na staro.

iOS 13, iPadOS i macOS Catalina predstavljeni su početkom meseca na Apple-ovoj redovnoj WWDC konferenciji. iOS 13 je u startu bio dostupan u developer beta verziji, ali u Apple-u su očito sigurni da je dovoljno stabilan kako bi ga pustili u javnu betu.

Konačna verzija iOS-a 13 bit će dostupna u septembru, paralelno sa predstavljanjem nove generacije iPhone-a.

Kako instalirati iOS 13 Public Beta?
– Napravite backup uređaja
– Prijavite se u Apple Beta Software program
– S iste stranice preuzimte iOS 13 public preview profile direktno na uređaj dodirom na "Install profile"
– Kad je profil instaliran, otiđite u Settings i naći ćete novu sekciju: “Profile downloaded“. Odaberite i instalirajte profil.
– iPhone će se restartovati kako bi instalirao profil
– Nakon što se uređaj ponovo pokrene, otiđite u Settings – General – Update Software i instalirajte iOS 13 beta update



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |