Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 11. јун 2019.

Oppov savitljivi telefon bi mogao da ima iskočnu kameru


Još uvek čekamo da prvi savitljivi telefoni krenu u prodaju. Samsung-ov Galaxy Fold je odložen zbog problema upravo sa njegovim vitalnim delom – savitljivim ekranom, dok je sudbina Huawei-jevog Mate X zbog najnovijih događanja, neizvesna.

Videli smo i koncept Xiaomi-jevog savitljivog telefona, ali tek o njegovom datumu izlaska se ne zna apsolutno ništa.

Najnovije informacije stižu iz Oppa, čiji patent otkriva da će njihov uređaj biti savitljiv prema spolja, dakle kao Huawei-jev, ali će pored toga imati iskočnu kameru koja će omogućiti dodatno smanjivanje ekrana.

BBK Electronics, kompanija koja u svom portfoliju ima brendove Oppo, Vivo i OnePlus, pokazala se kao pionir tehnologije sa kamerom koja iskače iz kućišta, stoga ne čudi da je takvu koncepciju namijenila i novoj generaciji telefona.

Kada će Oppo-v savitljivi telefon stićo na tržište, za sada nije poznato, jer patent sam po sebi ne znači da će istit takav uređaj završiti i na tržištu, posebno ne ovaj as rendera, koji je izrađen na temelju podataka iz patentne prijave.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |