Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 27. јун 2019.

Samsung predstavio novi set SmartThings uređaja


Pametne kuće sve više postaju deo svakodnevnice, a na tržištu je i veliki broj uređaja koji se trude ponuditi odgovarajuća pmaetna kućna rešenja. Tako je i Samsung predstavio tri nova SmartThings uređaja.

Jedan od njih je Smart Camera, a iz kompanije tvrde da je uređaj sposoban razlikovati ljude, kućne ljubimce i objekte, te će kao takav korisnici biti u mogućnosti prilagođavati notifikacije koje žele primati. Biće integrisana i dvosmerna audio komunikacija, a vidno polje kamere pokriva ugao od 145 stepeni.

Drugi možda zanimljiviji uređaj je Smart Plug, pametni utikač u koji možete uključiti druge uređaje i kontrolisati ih na daljinu. Iako se još uvek svodi na uključivanje i isključivanje napajanja, pametne utičnice još uvek mogu biti korisne u nekim slučajevima kao što je kućna rasveta.

Govoreći o rasveti, želite li više kontrole nad svojom kućnom rasvetom koju recimo možete kontrolisati pomoću glasovnih kontrola uz podršku Bixby, Google Assistant i Alexa digitalnih asistenata, Samsung je predstavio i pametnu sijalicu - Smart Bulb.

SmartThings Camera košta 90 dolara, Wi-Fi Smart Plug 18 dolara, dok će Smart Bulb imati cenu od 10 dolara.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |