Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 28. јул 2019.

Nokia 8.2 stiže do kraja godine sa kamerom koja izlazi iz kućišta


Nakon vesti o novim Nokiama 6.2 i 7.2 stiže i vest o budućem high-end predstavniku ove serije pametnih telefona finske kompanije HMD Global. Reč je o pametnom telefonu Nokia 8.2 koji bi se na tržištu trebao pojaviti u poslednjem kvartalu ove godine.

Prema internet stranici MySmartPrice, Nokia 8.2 bi trebao da bude prvi Nokia mobilni uređaj sa selfie kamerom koja izlazi iz kućišta kada je to potrebno. Kao senzor za selfie kameru spominje se 32-megapikselni Samsung GD1 senzor.

Što se tiče ostalih funkcija spominje se Qualcomm-ov Snapdragon čip iz serije 700, 8 GB RAM-a, 256 GB interne memorije za skladištenje podataka, a čak i mogućnost podrške za 5G mreže.

Kako će Google novi operativni sistem Android Q predstaviti u avgustu, očekuje se da će se Nokia 8.2 kada stigne u prodaju bazirati upravo na tom sistemu.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |