Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 4. јул 2019.

Pola Amerikanaca nema pojma koji iPhone koriste


Istraživanje koje je u SAD-u sproveo decluttr, ukazuje da otprilike polovina Amerikanaca ne zna koji telefon poseduje. Učesnici ovog istraživanja trebali su među svim modelima iPhone-a prepoznati uređaj koji poseduju, ali mnogima to nije uspelo, a posebno loše rezultate su imali vlasnici iPhone-a XR i iPhone-a 7, jer njih 56% nije uspelo da pronađe uređaj koji svakodnevno koriste.
Za razliku od njih, najuspešniji u prepoznavanju sopstvenog uređaja bili su vlasnici Samsung Galaxy-a S9+, jer je njih 71% uspešno prepoznalo svoj telefon.

Mnogi američki korisnici takođe ne znaju mogućnosti svojih uređaja, pa otprilike 60% njih nema pojma da Galaxy S7, S8 i S9 podržavaju bežično punjenje.

Kod vlasnika Apple-ovih telefona situacija je još gora, jer vlasnici iPhone-ova X, XR i XS ne znaju podržava li njihov uređaj NFC, a polovina ih ne zna jesu li vodootporni.

I na kraju još treba navesti i da jedna trećina Amerikanaca misli da poseduje uređaj sa 5G funkcijama, a neki veruju da su im telefoni brži upravo zbog te (nepostojeće) 5G podrške.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |