Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 12. јул 2019.

Prvih 10 godina IT vesti


Verovali ili ne, sajt IT vesti danas slavi 10. rođendan. Za ovih deset godina prošli smo kroz mnogo faza. Od običnog bloga sa povremenim člancima, do danas kada imamo svakodnevni sadržaj i preko 22.000 objava.

Mnogi tech časopisi i sajtovi koje smo pratili tokom ovih deset godina jednostavno su ugašeni. Umesto toga imamo svakodnevno zaglupljivanje politikom i estradom. Iako je ista sudbina mogla i nas da zadesi, opstali smo zbog ljubavi prema tehnologiji i zaluđenosti novim gadgetima.

Primetili ste da kod nas na sajtu nema agresivnih banera, clickbait naslova i forsiranja određenih brendova. Tako će i ostati jer želimo da ostanemo maksimalno kvalitetni i objektivni, ne želimo da se prodajemo sponzorima i zato smo valjda jedini koji imaju veće rashode od prihoda.

Hvala vam svima koji ste sve ove godine uz nas i hvala što ste deo naše zajednice. Vi nas pokrećete i dajete razlog da ostanemo ovde.

Nastavljamo još jače, sa još kvalitetnijim sadržajima. Ovo je samo prva desetka u nizu, nadamo se da će ih biti još mnogo.

Zapratite nas i na Instagramu, valjda ćemo u budućnosti biti malo aktivniji.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |