Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 22. јул 2019.

Tinder zaobilazi plaćanje putem Google Play platforme


U svetu mobilnog plaćanja sve je češći trend da se ono obavlja unutar zasebnog sistema u samoj aplikaciji, a ne putem platformi koje na primer nude trgovine aplikacija Google Play i App Store.

Prema pisanju Bloomberg-a, kompanija Match Group vlasnik poznate dating aplikacije Tinder nikako se ne može pomiriti sa činjenicom da Google uzima 30% od prihoda ostvarenih kupnjom unutar aplikacije.

U ovom slučaju postoje pretplatnički paketi Tinder Plus i Tinder Gold na koje se korisnici mogu pretplatiti unutar aplikacije.

Pre spomenut problem sa naknadom Google-u rešen je na način da se prvo plaćanje za jedan od modela pretplate obavi putem Match Group platforme, a potom se kod svakog sledećeg plaćanja korisnika preusmerava na istu platformu zaobilazeći tako Google-ovu platformu za plaćanje u sklopu Google Play prodavnice.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |