Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 9. август 2019.

Pixel 4 telefoni će imati ekran sa 90-hercnim osvežavanjem i 6 GB RAM-a


Internet stranica 9To5Google objavila je informacije odnosno glasine koje se tiču dva nova Google-ova Pixel 4 i Pixel 4 XL pametna telefona.
Reč je o mobilnim uređajima koji će imati 5,7 odnosno 6,3-inčni OLED ekran sa rezolucijom od 2280 x 1080 piksela (u slučaju osnovnog modela) odnosno 3040 x 1440 piksela (u slučaju XL modela). Novost što se tiče ekrana je i osvežavanje od 90 Hz (takozvani 90 Hz Smooth Display ekran).

Od ostalih funkcija dostupan je Qualcomm-ov Snapdragon 855 čip, 6 GB RAM-a te 64 odnosno 128 GB interne memorije (kao i do sada bez mogućnosti proširenja microSD karticama). Tu su i stereo zvučnici, baterija od 2800 odnosno 3700 mAh (u odnosu na Pixel 3 i Pixel 3 XL uređaje sa baterijama od 2915 odnosno 3430 mAh). Operativni sistem je novi Android Q u kombinaciji sa poboljšanim Google Assistantom.

Fotografska komponenta sastojati će se od stražnje 16-megapikselne kamere sa telephoto sočivom koja će možda kombinovati Google-ovu tehnologiju Super Res Zoom s 2x ili 3x optičkim zumiranjem. Primarna kamera je 12-megapikselna baš kao i ona sa prethodnih modela, dok nema spomena o eventualnoj dodatnoj širokougaonoj kameri.

Službeno predstavljanje Pixel 4 i Pixel 4 XL pametnih telefona trebalo bi da bude održano početkom oktobra ove godine.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |