Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 11. август 2019.

Samsung izbrisao reklame u kojima se ruga Apple-u na izbacivanju 3,5mm jacka za slušalice


Naime, na američkom tržištu, koje je poznato po izrazito liberalnom pristupu oglašavanju, Samsung već više godina plasira reklame u kojima ismijava određene nedostatke Apple-ovog iPhone-a, poput bukvalnog nedostatka 3,5mm jacka za slušalice.

Kako javlja Business Insider, Samsung je sa američkog i globalnog YouTube kanala uklonio promotivne videe nazvane "Growing Up" u kojima kritikuje Apple-ovu odluku izbacivanja 3,5 mm jacka za slušalice. Na nekim regionalnim kanalima video je još uvek dostupan, ali pitanje koliko dugo će biti. U nastavku možete pogledati spomenuti video prenesen na malezijskom Samsung YouTube kanalu.

Samsung je nove Galaxy Note 10 i Note 10+ predstavio u sredu, a osim nedostatka 3,5 mm jacka na oba modela, obični Note 10 nema ni jack za memorijske kartice. Ovakav Samsung-ov potez je u skladu sa trendom kojeg prati cela mobilna industrija, a gledajući kako osnovna Note 10 konfiguracija dolazi sa 256GB, većina kupaca "manjeg" Note-a i neće osetiti nedostatak MicroSD porta.

Jack za slušalice sada je postao osetljiva tema za Samsung i zanimljivo je videti da je kompanija reagovala brisanjem starih video zapisa na YouTube-u. Možda bi zrelija odluka bila ostaviti video zapise i prihvatiti kritike kojih bi s vremenom bilo sve manje i manje, a ne brisati sadržaj i tako dodatno pažnju usmeriti na ovaj nedostatak.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |