Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 8. август 2019.

Twitter bez dozvole koristio korisničke podatke za oglase?


Twitter je u utorak objavio da je možda upotrebio korisničke podatke za personalizovane oglase bez njihovog dopuštenja zbog problema sa podešavanjima.

Kompanija navodi da je nedavno otkrila probleme i rešila ih u ponedeljak, iako nije još otkriveno ko je sve time pogođen.

Korisnički podaci su snažan alat kompanijama koji se njima služe pri odlučivanju o plasiranju reklama, isticanju sadržaja i o tome koji bi potrošači mogli da budu zainteresovani za proizvod.

Velike tehnološke kompanije su pod nadzorom regulatora širom sveta zbog prakse deljenja podataka.

"Imali ste poverenje u nas da sledite sopstvene odabire, a mi smo vas u tome izneverili", objavio je Twitter na svojoj web stranici, uz izvinjenje i obećanje da će poduzeti korake kako se "greška" ne bi ponovila.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |