Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 29. јун 2020.

DxOMark ocenio iPhone SE 2020


DxOMark je objavio svoju ocenu kamera najsvježijeg iPhone modela kojeg trenutno možete nabaviti. iPhone SE 2020 opremljen je samo sa dve kamere, a od DxO ekipe dobio je 101 bod, a za selfie kameru 84.

Retro dizajn, pozajmljen je od iPhone-a 8. U suštini, reč je o identičnom telefonu, ali s najnovijim čipom iz Apple-a, koji ga čini jednim od najbržih telefona na tržištu.

Za mnoge je on "prevara" i "porez na budale", ali to su oni koji ili mrze sve Apple ili su do sada imali iPhone noviji od iPhone-a 8. Svima onima koji su zadovoljni svojim iPhone-om 6 ili 6s i ne bi ga menjali nikad, iPhone SE 2020 je ono što (ne)traže.

iPhone SE 2020 za današnje pojmove ima prilično "bednu" konfiguraciju kamera. Jednu pozadi i jednu napred, ali u stvarnosti su te kamere više nego u redu. Rekli bi idealne za one koji povremeno fotkaju.

DxOMark, danas najpoznatiji ocenjivač kamera modernih telefona, provukao je sada i iPhone SE 2020 kroz šake. Ocenili su ga sa 101 bodom za zadnju kameru i 84 za selfie kameru.

U poređenju sa 128 bodova koje je dobio vodeći Huawei P40 Pro, 122 boda koje je na 7. mestu dobio Galaxy S20 Ultra, pa čak i 119 koje je dobio OnePlus 8 Pro, to je daleko.

Uglavnom, svideo im se autofokus glavne 12MP kamere na leđima iPhone SE 2020 telefona, a kao slabu tačku ističu šum u zahtevnijim uslovima.

Detaljnu recenziju kamere možete pročitati na DxOmark stranicama,



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |