Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 30. јун 2020.

iPhone 12 bez slušalica i punjača u paketu?


Apple će iPhone 12, kojeg će predstaviti u septembru, navodno isporučivati bez punjača i slušalica, a u prodajnom pakovanju pored samog uređaja doći će USB-C kabal. Ovo je glasina koju je upravo preneo poznati analitičar Apple-ovog poslovanja – Ming-Chi Kuo, koji kaže da će se punjač, odnosno adapter morati kupiti zasebno.

Kuo predviđa da će Apple iz ponude napokon izbaciti pretpotopne 5W punjače i da će za novi iPhone 12 nameniti brze, snage 20W. Za sada ne predviđa cenu, a znamo da se aktuelni 18W punjač na američkom tržištu prodaje za 30 dolara, tako da možemo pretpostaviti da će 20W biti još malo skuplji.

Apple će ovaj potez navodno pravdati brigom za okolinu kako bi se smanjio elektronski otpad, nadajući se da će korisnici svoje nove uređaje puniti starim punjačima. Pored USB-C kabela, Apple bi u prodajnom pakovanju trebao isporučiti i USB-C -> Lightning adapter, dodaje Kuo.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |