Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 31. јул 2020.

Galaxy M31s donosi 6.5″ ekran i 6000mAh bateriju za 273 dolara


Samsung je juče predstavio novog člana sve popularnije Galaxy M serije telefona povoljne cene. Novi Galaxy M31s donosi 6.5″ AMOLED ekran, quad kameru na leđima. čitač otisaka na boku i čudovišnu 6000mAh bateriju ispod haube. Cena je isto pristojna.

Ovaj telefon će, pod uslovom da se pojavi i na ovim prostorima, sigurno privući pažnju svih onih, kojima su baterija i izdržljivost na prvom mestu. U fokusu je bez dileme njegova baterija kapaciteta 6000 mAh koja podržava brzo 25Wpunjenje. Pohvalna je i opcija reverzibilnog punjenja, pa se M31s kada je potrebno pretvara u svojevrstan Powerbank za napajanje drugih uređaja.

Inače je dizajnom tipičan Samsung-ov telefon sa prepoznatljivim modulom kamere na leđima. Prednjicu mu pak lepo prekriva 6.5-inčniInfinity-O AMOLED ekran u FHD+ rezoluciji.



Selfie kamera nalazi se u rupici u ekranu, a opremljena je 32MP senzorom i širokougaonim objektivom otvora blende f/2.0, a navodno snima i 4K video zapise.

Na leđima su mu pak četiri objektiva. Glavna kamera je 64MP f/1.8 s Sony IMX682 senzorom, PDAF autofokusom i podrškom za 4K video. Uz nju ima i 12MP ultraširoku i 5MP makro i 5MP senzor dubine. Podržani su i trikovi poput Single Take snimanja i slične kerefeke.

Pokreće ga 10nm Exynos 9611 s Mali-G72 MP3 grafikom, 6/8GB RAM-a i 128GB UFS 2.1 data memorije uz ulaz za microSD kartice za dodatno proširenje.



Ukratko zvuči kao odlična, možda i bolja alternativa Galaxy A51 telefonu.

U Indiji gde su ovi Galaxy M telefoni dosta popularni, Galaxy M31s 6/128 kreće od 273 dolara, dok će 8/128GB model biti neznatno skuplji za 300 dolara.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |