Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 3. јул 2020.

I Samsung prodaje punjač koji ubija koronu


U vreme pandemije koronavirusa važnost higijene je u prvom planu, a telefoni su u svakom slučaju najprljavije stvari sa kojima dolazimo u dodir. Međutim, Samsung ima rešenje.
Samsung je počeo da prodaje bežični UV punjač koji ubija do 99 posto bakterija u roku od 10 minuta, piše Engadget.

ITFIT UV Sterilizer je bela kutija za koju Samsung tvrdi da nudi dovoljno prostora za Galaxy S20 Ultra. Međutim, nije namenjena samo Samsung-ovim smartphoneima, nego i drugim bežičnim uređajima kao što su Galaxy Buds slušalice i pametni sat Galaxy Watch. Svi uređaji koji se stave u kutiju budu dezinfikovani. Dovoljno je staviti uređaj u kutiju, povezati je sa USB-C kablom na izvor energije i pritisnuti dugme.

Punjač i sterilizator nije zvanični Samsung-ov dizajn nego ga kompanija prodaje u saradnji sa svojim podbrendom ITFIT-om, koji za južnokorejsku kompaniju pravi slušalice, selfie štapove i slično.

Bežični UV sterilizatori nisu ništa novo, ali im je popularnost porasla naglo pojavom koronavirusa.

ITFIT UV Sterilizer košta oko 50 dolara i moguće ga je kupiti na Tajlandu, a da li će biti dostupan i šire, za sada nema informacija.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |