Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 10. јул 2020.

Kada stiže Android 11? Evo datuma!


Nakon što su prošli mesec pustili prvu betu Android 11 OS-a, Google je prekjuče u etar poslao i drugu beta verziju. Njihov novi video za razvojne programere otkriva tačan datum lansiranja službene verzije Android-a 11.

Kako to obično biva sa razvojem Android ali i iOS softvera, Google odnosno Apple najpre pristup omogućava razvojnim programerima. Nakon nekoliko takvih "zatvorenih" beta, kreću beta verzije dostupne javnosti. Iz takvog korišćenja prikupljaju se informacije o bugovima, kojih uvek bude, pa se oni peglaju do službene finalne verzije.

Bilo bi super kad bi te finalne verzije bile apsolutno bug-free, ali to obično tako i ne bude pa iako je to svima uzbudljivo taj je prvi talas ažuriranja, pametnije "promatrati s klupe" barem nedelju ili dve.

Pritom je isto tako mudro pratiti zapažanja korisnika na xda developers forumu za vaš uređaj.

Druga javna beta Android-a 11 krenula je upravo u upticaj i dostupna je za relativno skučen broj uređaja. Osim Google-ovih Pixel-a, betu mogu isprobati korisnici OnePlus 8 i 8 Pro telefona, Xiaomi Mi 10 i Mi 10 Pro te Poco F2 Pro uređaja.

Google-ov video namenjen developerima sad između ostalog najavljuje hodogram i plan aktivnosti po pitanju Androida 11 do njegova službenog puštanja u opticaj.

Kao datum navodi se 8. septembar, odnosno za manje od dva meseca.

Hoće li Google do tada zaista sve složiti i da li je ovaj datum zaključan, saznaće se ovih dana.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |