Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 1. јул 2020.

Kuo: Apple sledeće godine predstavlja 8,5-inčni iPad Mini


Poznati analitičar Ming-Chi Kuo vraća se sa još jednim predviđanjem što se tiče kompanije iz Cupertina, ovaj put njegovo se predviđanje tiče budućih modela iPad-a.

Kuo tvrdi kako u prvoj polovini sledeće godine Apple namerava na tržište plasirati novi veći model iPad Mini-ja. Novi iPad Mini trebao bi da dolazi sa 8,5-inčnim ekranom, što je za 0,6 inča više u odnosu na dosadašnje 7,9-inčne iPad Mini modele.

Spominje se kako će sa novim iPad Mini modelom u paketu doći i punjač od 20 W, za razliku od informacije kako novi iPhone 12 u paketu neće imati ni slušalice ni punjač.

Za sada još uvek nema informacija o dizajnu ni funkcijama novog iPad Mini-ja, aktuelni iPad Mini iz marta 2019. godine sadrži A12 Bionic čip, poboljšanu prednju kameru i podršku za prvu generaciju Apple Pencil olovke.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |