Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 24. јул 2020.

Kuo: iPhone-i 2022. godine dobijaju periskopske telephoto kamere


Poznati analitičar TF Securitiesa, Ming-chi Kuo, vraća se sa novim predviđanjem koji se tiče kompanije Apple. Ovaj put njegova predviđanja i informacije tiču se iPhone-a.

Kuo navodi kako će iPhone za 2022. godinu dobiti periskopske telephoto kamere. U tom kontekstu se spominje južnokorejska kompanija Semco koja je već zaslužna za motore za autofokusiranje koji su ugrađeni u ovogodišnje modele iPhone-a, a takođe će biti zaslužni za polovinu isporučene periskopske optike.

Periskopske kamere na budućim iPhone-ima će ponuditi kvalitetno optičko zumiranje od barem 5x ako ne i više (postojeći iPhonei nisu išli iznad 2x). Za poređenje, poslednji model kompanije Huawei, P40 Pro Plus sadrži 10x periskopsko sočivo.

Periskopsko sočivo ima i poslednji Galaxy S20 Ultra model kompanije Samsung. Uopšteno gledajući na područiju tehnologija periskopskih sočiva trenutačno dominiraju kineski proizvođači, posebno kompanije Huawei i Oppo.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |