Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 4. јул 2020.

Prime Video za Windows 10 nudi offline gledanje


Amazon je napokon omogućio preuzimanje i korišćenje svoje Amazon Prime Video aplikacije korisnicima Windows-a 10. Jedna od najzanimljivijih funkcija je mogućnost preuzimanja sadržaja za naknadno gledanje bez potrebe za stalnom internet vezom, što će se posebno dopasti onima koji puno putuju.
U settings meniju aplikacija vam za preuzimanje sadržaja nudi tri podešavanja kvaliteta: "Good," "Better" i "Best." Ukoliko odaberete najveći kvalitet (best), morate računati s time da će vam jedan sat neke serije ili filma potrošiti oko 2,4 GB prostora na ali, a to takođe morate uzeti u obzir i zbog potrošnje podataka ukoliko nemate neku "flat" opciju interneta, posebno ako želite da skidate sadržaje preko mobilne mreže.

Aplikacija se može koristiti i za filmove i serije koje ste kupili na Amazon-u te se odnosi i na pretplatnike Movies Anywhere usluge.

Iako je aplikacija u Microsoft-ovom storeu ocenjena sa 4,5 zvezdica, nije savršena, pa na primer ne možete odabrati gde će skladištiti sadržaje koje preuzimate, a reprodukcija je limitirana na kvalitet od 1080p.

Ukoliko želite da isprobate aplikaciju čije je preuzimanje besplatno, kliknite na ovaj link.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |