Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 27. јул 2020.

Sada možete da bootujete Windows 95 iz Minecraft-a


Novi mod VM Computers za Minecraft omogućava vam da naručite računarske komponente sa satelita koji kruži oko Minecraft sveta i izradite svoj računar koji će se bootovati sa Windows-om 95 ili nekim drugim operativnim sistemima.

Mod koristi VirtualBox, besplatni virtual machine softver otvorenog koda, koji omogućava pokretanje računara sa operativnim sistemima poput Windows-a 95.

Unutar Minecraft-a jednostavno postavite blok sa PC kućištem i potom ga koristite za izradu virtuelnih hard diskova za instalaciju operativnih sistema sa ISO datoteka.

Minecraft zajednica je puno eksperimentisala sa VM Computers modom i nekome je uspelo da pokrene igru Doom unutar Minecraft-a. Čak vam mod omogućava i igranje Minecraft-a unutar Minecraft-a.

Kako je krenulo, uskoro bismo mogli igrati i Crysis unutar Minecrafta. Niko ne zna gde je kraj tom Minecraft-u.

Detalje o instalaciji VM Computers moda u Minecraft možete pronaći na ovom linku.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |