Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 17. јул 2020.

Samsung Galaxy A72 navodno sa OIS kamerom


Sveže glasine iz Samsung-ovog tabora najavljuju bolje kamere na uređajima nadolazeće Galaxy A serije. Galaxy A72 kamera imaće OIS.

Samsung-ova Galaxy A serija bez dileme je ključ uspeha i nosilac kompanijine dominacije tržištem telefona srednjeg ranga. Ovogodišnji Galaxy A51 i A71 izbor su svih onih koji traže vrhunske AMOLED ekrane i solidne kamere po relativno pristupačnim cenama.

Budući da konkurencija u tom segmentu zahuktava i Samsung oseća pritisak da svoje uređaje učini još atraktivnijim.

Navodno nameravaju da učine iskorak po pitanju kamera i svoju Galaxy A seriju pojačati optičkom stabilizacijom.

Iako za sada nema potvrde od Samsung-a da će tako i biti, navodno će Galaxy A72 biti prvi njihov Galaxy A telefon sa OIS-om na glavnoj kameri.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |